färdig gräsmatta, renovering gräsmatta, villaträdgårdar, parker, idrotssanläggningar, fotbollsanläggningar
 

Tvååkersgräs

På Svensgården i Tvååker odlas vår färdiga gräsmatta. En fröblandning av ängsgröe och rödsvingel ger en stark och slittålig gräsmatta som passar utmärkt till villaträdgårdar, parker, idrotts- och fotbollsanläggningar men även till renovering av din gamla gräsmatta.

Vårt gräs odlas på sandjord, klipps 1-2 gånger i veckan och gödslas och vattnas efter behov. När det har växt två säsonger är det färdigt att skördas. Fördelarna med färdig gräsmatta är många, det är snabbt, smidigt och enkelt.

Tvååkersgräs levereras från april till oktober, en fin vår eller höst kan förlänga säsongen. Det är dock ej lämpligt att etablera gräsmatta under högsommaren då det är stor risk för torka.

Den färdiga gräsmattan levereras på EU-pall från Svensgården, Tvååker, i rullar som är 250 cm långa och 40 cm breda. Mattan är då ca 2,5 cm tjock och en rulle täcker 1 m2.

Vi hjälper gärna till med att ordna transport av färdig gräsmatta om så önskas. Gör din beställning i god tid innan du planerar att lägga gräsmattan.

Genom oss kan ni köpa gödsel, NPK 20-3-9 (NPK står för Kväve, Fosfor och Kalium) och gräsfrö.

Kontakta oss för beställning, prisuppgifter och frågor.

 

färdig gräsmatta, renovering av gräsmatta, gräsmattor idrottsanläggningar, fotbollsplan

färdig gräsmatta, renovering av gräsmatta, gräsmattor idrottsanläggningar, fotbollsplan